STRUL MED HEMSIDAN

Vi har teknikfel på sidan där man beställer abonnemang.

Skicka istället er beställning DIREKT till mig:

0155260230@telia.com

Skriv vilka föreställningar ni vill se, hur många det gäller för och. ev. önskemål

om plats. Och ert namn och mailadress.

Trevlig midsommar!

Mvh  Marie   

Ny hemsida

Vi har nu bytt hemsida, till den som tillhandahålls av Riksteatern. Vi kommer dock att behålla den här ett tag, dels tills vi får ordning på formulär för att beställa biljetter och dels för att ni ska hinna spara den nya som favorit!

Här finns länken för att hitta höstens program. Abonnemang kommer man fortfarande att beställa via fliken här.

Scenpasserbjudande

tl_files/bilder/Ryssen kommer! Staden brinner! (452x640).jpg

NYKÖPING STADS TEATER GER

RYSSEN KOMMER! STADEN BRINNER! - NYKÖPINGSVANDRINGEN 2019
I 2019 års upplaga av Nyköpingsvandringen förflyttas publiken 300 år bakåt i tiden, då vi utforskar de händelser och skeenden som ägde rum i Nyköping och i Sverige år 1719. Den enväldige Karl XII är död, stormakten Sverige har fallit och här på ostkusten ser tsar Peter den store sin chans att skaka om riket ytterligare genom att låta sina kosacker skövla och bränna så mycket som möjligt som kommer i deras väg.

Vi får möta människor, från både slott och koja, och höra om hur dessa händelser, som skulle gå till historien under benämningen ”ryssbränderna”, kom att påverka deras liv och leverne. Vi får också stifta närmare bekantskap med den som satt på rikets tron under den här tiden; Karl XII:s yngre syster Ulrika Eleonora, en drottning som ofta har varit en förbisedd regent i historieskrivningen.

 

Som innehavare av Scenpasset får du 30 kronor rabatt på ordinarie biljettpris. Obs! Rabatterad biljett köps av skådespelarna från 20 minuter innan föreställningsstart. Scenpasspris: 90 kr (ord.pris: 120 kr)