Abonnemang

För att kunna köpa ett abonnemang med tre föreställningar måste du vara medlem i Nyköpings Teaterförening en del av Riksteatern (= medlem i Riksteatern). Om du inte redan är medlem så kan du gå in på fliken Medlemskap och anmäla dig.

Abonnemang, vuxna - 480 kr
Abonnemang, ungdomar under 26 år - 150 kr

Så här beställer du

Fyll i formuläret nedan och ange vilka föreställningar du/ni vill gå på samt de andra obligatoriska uppgifterna. Om du är ny medlem och inte har ditt scenpassnummer kan du fylla i det fältet med ettor - "11111".

Räkna sedan ut hur mycket du ska betala och gör en inbetalning till vårt bankgiro 487-4301. Om du är osäker på vilken summa du ska betala så skriv det i meddelanderutan så hjälper vi dig. Observera att vi inte skickar ut något inbetalningskort.

Observera! Beställda och betalade biljetter återlöses ej!

I meddelanderutan kan du även ange om du har några speciella önskemål om plats. Vi delar ut platser i den ordning vi får in beställningarna och gör vårt bästa för att tillfredsställa allas önskningar.

När vi registrerat din beställning skickar vi en bekräftelse via mail och när även betalningen är registrerad skickar vi biljetterna hem till dig via post, tidigast 17 januari.

Beställning av abonnemang våren 2019

Jag/vi vill att följande tre föreställningar ska ingå:

Beställningen gäller följande personer (ange i meddelanderutan om någon är under 26 år):

Huvudperson:

Person 2:

Person 3: